lördag 31 mars 2018

Stridsplanen för imorgon


All right, jägare, hör upp! Här är stridsplanen för D-dagen (dvs imorgon):

Kl 00:01 så landstiger vi i det öppna word-dokumentet. Denna metod har fungerat förr och syftet här är att röja fram åtminstone 2000 ord av fältet, hur länge det sen tar. Fienden kommer att vara närvarande, men hoppeligen får vi inga problem.

Nästa dag kommer Fienden onekligen att ha lagt märke till vår närvaro och kommer antagligen att göra sitt yttersta för att få oss att backa. Att retirera vid denna punkt är inte en möjlighet.
Under denna dag har vi inga andra alternativ än att fortsätta pressa framåt, åtminstone 2000 ord till. Och efter det fortsätter vi pressa fram 2000 ord per dag tills vi är klara.
Men enligt våra informationskällor kommer inte det att bli möjligt förrän på kvällen.

Under denna dag har vi också ett nytt mål: att skriva en dikt. Denna del av operationen kommer onekligen att vara vår svaga punkt, då detta är första gången vi använder oss av poesi. Men vi har en lista över material att skriva dikter om, samt hoppas vi på att våran musa gör sitt arbete.

Om allt går väl så har vi skrivit åtminstone 4000 ord och en dikt imorgon vid midnatt. Det borde räcka och verka rimligt. Efter det så får vi hoppas på det bästa.

Finns det frågor, funderingar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar