fredag 1 april 2016

Därför är män bättre bloggare än kvinnor!

Handling
Megashark vs Mechashark handlar om en expedition som hittar en gigantisk megalodon haj perfekt bevarad i is. Den tinas och herkkasivääle, den lever och börjar ställa till med alla sorters fasor runt i världen där den käkar upp lastfartyg och en massa människor dör. All sorts sjöfart stannar upp.
Som tur är har amerikanerna kommit på en jättebra lösning, en idiotsäker plan:
Man ska bygga en gigantisk robothaj /ubåt som man släpper ner i havet så att den ska leta reda på megahajen och slåss mot den.
Aijoo, och så har huvudpersonerna en romans på gång, men whatever, den påverkar inte storyn särskilt mycket annat än att den finns där.

Om filmen
Filmen är utvecklad av The Asylum, bolaget bakom sådana briljanta filmer som Sharknado, Ragin Cajun Redneck Gators, Snakes on a Train, Transmorphers, Robotic Cop och många fler titlar!

Jag vet inte vad annat man kan säga om filmen. Den för tankarna till sådana Kaiju-filmer som Godzilla vs King Ghidorah, vilket i sin tur bara är en billig ursäkt för att se en film där Godzilla slåss mot King Ghidorah. Det samma kan sägas om denna film, handlingen är bara en billig ursäkt för att få se en gigantisk haj slåss mot en gigantisk robothaj.
Utöver det har inte filmen särskilt mycket att rekommendera. Romansen mellan huvudpersonerna känns påklistrad, som att den endast finns där för att någon tyckte det borde finnas.

Betyg
Jag ger den 3 av 10, bara för att den helt enkelt är trist. Det finns roligare b-filmer.

April April!
:P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar