torsdag 2 juni 2016

Lille John som vloggare?

Hello!

Jag har nu just köpt en kamera som kommer att komma på posten. Orsaken till detta är några stycken, en är att jag skulle vilja filma några familjevideor och dela med släkten. T.ex midsommar 2016 eller jul 2016. Sådant kan vara värdefullt när man sen blir ännu äldre.

Sen har jag flera gånger lekt med tanken på att ibland göra vlogs ("Hej, här är jag!") eller helt enkelt videorecensioner ("Denna film var den största besvikelsen sen Pixels!"). :) Vill leka lite med editering och öva mig på att editera videor. Och när jag och Martin har gjort filmer ilag så har det några gånger varit bra med flera kameror, så vi får samma shot från olika vinklar.
Och så vill jag komma bort från lite kamerablyghet (har lite dåligt självförtroende över mitt utseende, kan jag erkänna). Något som jag tror kan tränas bort ju mera jag gör det. :)

Det jag är mest fundersam på är vad folk skulle vilja se i en "Lille John"-video? En recension? En rundvandring i mitt lilla trånga hem? Bara jag som gör mig löjlig framför kameran? Jag behöver idéer! Låt e koma! :D

1 kommentar:

  1. Nå nu har du nog blivit gammal när du vill börja spela in familjevideon! :D Vlogg låter ju jätte roligt! Ser fram emot dina "Heeej bloggen! Det här åt jag till frukost"-inlägg! Skämt åsido, du skulle kunna vlogga om precis vad som helst. Recensioner såklart, visa din filmsamling, berätta om vem du är så folk får lära känna dig lite bättre, berätta om hur det är att vara en man som bloggar och om all diskriminering som du utsätts för i denna kvinnodominerade bransch ;)

    SvaraRadera