söndag 27 november 2016

BOOM: 50 787 ord och vidare!


 
Hurra!
Idag klarade jag NaNoWriMo 2016!
Det har varit en intressant månad! Jag har flera gånger tvivlat på min berättelse och mina karaktärer. Men jag uthärdade ändå och fortsatte envist skriva på storyn genom hela november månad. Och idag satte jag punkt för min berättelse, för denna gång.  Jag kommer antagligen att skriva om en massa delar, men för denna stund är jag jättenöjd!
Jag misstänker t.o.m att boken kommer att få en uppföljare. För jag har lämnat mina karaktärer på ett sånt ställe att jag inte vill att deras berättelse ska sluta där. Jag vill fortsätta följa dem på deras senare äventyr.

Tack de alla som har stöttat mig! Vi ses nästa år igen!
Nu kommer jag i december månad att skriva på en annan berättelse som har legat i en annan låda på mitt hjärnkontor!
Denna gång kommer jag att gå bort från rymden en stund och bege mig in i fantasyvärlden!

2 kommentarer:

  1. Alltså jäklar, så imponerad av din takt! Hurra och grattis!! Och det där tvivlet hör ju liksom till. We're only human. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag misstänker att min takt kommer från en slags besatthet som jag har till min natur. :D Liksom om jag tar mig an ett projekt, om det är att skriva eller något annat, så tänker jag på det hela tiden och gör allt jag kan för att arbeta på det, även om det i längden betyder att jag lever som J.D salinger och bara kommer ut ur min lägenhet för att gå och handla eller uträtta andra ärenden.

      Radera