onsdag 27 maj 2015

Ragin' Cajun Redneck Gators

Det roliga med dålig sci-fi skräckfilmer är att de kan vara hysteriskt festliga att kolla på även om de är urkassa. Om vi har en dålig sci-fi skräckfilm så får vi istället en ROLIG dålig sci-fi skräckfilm! Men jag kan erkänna att gränsen är hårfin och inte den lättaste för "vanliga" filmtittare att känna igen. Dagens film kommer farligt nära gränsen mellan att vara en rolig dålig film och vara bara en dålig film.

Handling
Vi befinner oss i Louisiana. Två familjer hatar varandra men deras unga vuxna, en universitetstjej som har blivit vegan och en lokal bondlurk med ett gott hjärta, är förälskade i varandra. Samtidigt har några från pojkens släkte hällt dålig moonshine blandat med kemikalier i ett träsk. Detta får alligatorerna i träsket att mutera och bli gigantiska samtidigt som de får vassa piggar på ändan av sin svans.
Det är handlingen. Familjerna måste sätta sina fejder åt sidan för att kunna slå tillbaka mot alligatorerna.

Om filmen
Filmen är producerad av Syfy-kanalen, som också har producerat sådana underbara filmer som  Sharktopus, Sharktopus vs Pteracuda, Mansquito, Kraken: Tentacles of the Deep, Snakehead Swamp och naturligtvis Sharknado-filmerna!

Filmen har fått lågt betyg på IMDB och jag kan förstå varför. Denhär filmen är fullt av löjliga karaktärer som vi får se bli uppkäkade av dåligt animerade mutant-alligatorer. En persolig favorit är "The Gator Whisperer". När familjerna inte blir av med alligatorerna så ringer de naturligtvis efter en expert på området: Sinclair, en snubbe som har en reality-serie där han brottas med och studerar alligatorer!

Betyg
Denna film är definitivt inte för alla. Man måste ha en förkärlek för dåliga sci-fi filmer och skratta åt det absurda i den. Definitivt en ölfilm!
Den får 5 av 10!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar